Terje Tysland kommer

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer av

Kjøp en tangsprælland

For den nette summen av 100,- kr har du mulighet til å kjøpe deg en tangsprælland. Det vil bli en stor konkurranse der endene slippes på tangsprællsøndagen.

Endene selges på SPAR Flatanger frem til tangspræll. Hvis det er flere igjen vil disse bli solgt på området frem til konkurransen starter.

1. premie: gavereisekort på kr 15 000,-                                                                                             2. premie: nettbrett til en verdi av 3000,- kr                                                                                   3. premie: gavekort på spar til en verdi av 2000,- kr

 

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer av

Årets tangsprællbilde 2013


Søndagen under årets tangspræll vil det bli kåret årest tangsprællbilde

oxide (NO) acts as a physiological mediator, activating the sildenafil 100mg hypogonadism, hyperprolactinemia).

.

Vi ønsker bilde av situasjoner, stemning, folk og ellers alt som kan forbindes med Tangspræll. Støtende bilder vil ikke bli tatt med i betraktning. De beste bildene vil bli publisert på hjemmesiden i ettertid.

Konkurransen starter klokken 14:00 fredag 28. juni og avsluttes klokken 14:00 søndag 30. juni 2013. Bidrag i konkurransen kan legges ut på instagram med hashtag #tangsprell2013, eller sendes på e-post post@tangspræll.no

Vinnerbildet premieres med gavekort på SPAR Flatanger på kr 500,-

Deltakere som benytter instagram må skrive navn og telefonnr under bildet, disse opplysningene må også legges ved for de som benytter e-post.

Når du laster opp et bilde, samtykker du til at Tangspræll får bruksrett til bildet så lenge Tangspræll måtte ønske. Det betyr at Tangspræll kan publisere bildet på trykk, på nett og i alle andre medier. Du beholder selvfølgelig opphavsretten til bildet. Vinneren annonseres på bodområdet.

Personlige opplysninger Innsendte personlige opplysninger vil kun bli benyttet for å få kontakt med vinnere av premier. For at vinnere skal få tilsendt sin premie, må derfor personopplysningene være korrekte. Det er opp til deltakeren selv å kvalitetssikre at informasjonen er korrekt. Om dette ikke er tilfelle vil du dermed ikke ha mulighet til å vinne eventuell premie.

 

 

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer av

Test

testside

Publisert i Ukategorisert | Kommentarer av